nasl

Međunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad 2014

sajam ns2014 mirotin group sMeđunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu se organizuje 81. put i on je vodeći sajam agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Holandija koja će predstaviti kompanije iz agrarne proizvodnje, a u organizciji Ministarstva poljoprivrede Holandije biće organizovana i panel diskusija "Evropski trendovi u poljoprivredi".

 

sajam poljoprivredni ribnjak01sU okviru sajma biće organizovana izložba poljoprivredne mehanizacije i nacionalna izložba stoke, koja se tradicionalno organizuje u okviru Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije, kao i izložba organske proizvodnje.

 

Ribarsko gazdinstvo "Ečka" AD Lukino Selo, će kao i prethodnih godina biti izlagač na Sajmu u Hali 23 i u Hali 1 u okviru"Mirotin Group".

 

U toku trajanja sajamske manifestacije svi zainteresovani pojedinci, grupe i predstavnici drugih kompanija moći će da dobiju informacije i ostvare poslovne kontakte sa predstavnicima "Ečke". Poseban značaj je stavljen na Ribarsko gazdinstvo "Ečka" AD, kaoupravljača Specijalnog rezervata prirode "Carska bara". 

 sajam poljoprivredni ribnjak02s    sajam poljoprivredni ribnjak03s

11 maloprodajnih objekata ribnjak ecka2